,, 4 Apply permite interactiunea prin telefonul mobil, tableta sau laptop, indiferent de locul unde se afla solicitantul. Identificarea clientului se face pe baza fotografiei captate de camera frontala a telefonului.Selfie-ul realizat se compara cu ID-ul si cu eventuale imagini din baza de date prin algortimi de reunoastere faciala. Utilizand tehnologii de blockchain, inteligenta artificiala, prelucrare a limbajului natural si biometrie, 4Apply ofera toate detaliile pentru a contura identitatea digitala a clientului. In plus contractul de finantare cu banca, firma de leasing, magazinul online etc. se semneaza digital”, afirma Adrian Bacaianu, managerul Starbyte.

In noua versiune, compania a reimaginat, astfel, fundamental procesul de customer onboarding, pentru a face posibil pana la 1 milion de clienti noi pe ora, punand la dispozitia bancherilor, firmelor de leasing si institutiilor care activeaza in e-commerce un sistem web-based complet de analizare si aprobare de credite si achizitii in sistem de rate, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont