Revolut a anuntat prin intermediul unei postari pe Facebook faptul ca mai multe alimentari de cont prin intermediul optiunii “top-up” de pe carduri emise de Visa au fost dublate.

O parte dintre clientii Revolut care si-au alimentat contul in acest weekend de pe carduri Visa prin intermediul optiunii “top-up” s-au trezit cu tranzactiile dublate. Mai exact, in cazul in care ati facut un top-up de 50 de lei in Revolut, din contul bancar vi s-au luat 100 de lei, suma finala disponibila in contul Revolut fiind de 50 de lei. Reprezentantii startup-ului FinTech au precizat ca investigheaza situatia in acest moment. Va redam mai jos postarea lor si anuntul facut de catre ING Bank Romania in legatura cu aceasta situatie.

"Ni s-a adus la cunostinta faptul ca o serie de alimentari de cont realizate in acest weekend prin top-up de pe carduri emise de Visa au fost dublate. In momentul de fata, colegii nostri investigheaza situatia si lucram contra-cronometru pentru a ne asigura ca banii vor fi virati cat mai repede inapoi in conturile afectate. Ne cerem sincer scuze pentru inconvenientele create si va asiguram ca lucram activ la remedierea situatiei”, se arata in postarea publicata pe pagina Revolut.

O reactie a venit si din partea bancii ING Bank Romania, care a anuntat ca o parte din clientii sai intampina probleme in ceea ce priveste tranzactiile efectuate prin Revolut.

"O parte dintre clientii ING intampina probleme asociate tranzactiilor efectuate prin intermediul Revolut de pe carduri Visa, ING primind spre procesare platile de doua ori. Suntem in contact direct cu echipa Revolut pentru reglarea tranzactiilor pentru clientii ING afectati. Pentru situatii urgente va rugam contactati call center: 0314062464. De asemenea puteti urmari starea serviciilor noastre aici: https://ing.ro/stare-servicii", se arata pe site-ul ING Bank Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri