Idea Bank Romania si-a diversificat portofoliul de produse de creditare pentru persoanele fizice, incepand cu luna iulie 2019, prin lansarea creditului imobiliar Idea home.

Noul produs introdus de catre Idea Bank este un credit pentru investitii imobiliare, destinatia acestui produs fiind achizitionarea unei proprietati rezidentiale, a unui teren sau refinantarea altui credit imobiliard/ipotecar, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Caracteristicile instrumentului financiar sunt urmatoarele:

• se adreseaza persoanelor fizice rezidente cu varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani (la maturitatea creditului) si cu un venit minim lunar de 2.500 lei (tara) si 3.000 lei (Bucuresti).

Citeste si:
Pariul Idea Bank pe depozite: 3% dobanda la trei luni in online 100%
Alin Fodoroiu, Idea Bank,...

• este oferit exclusiv in lei.

• termenul de acordare este de maxim 30 de ani – pentru achizitie locuinte si refinantari (exceptie pentru achizitie terenuri: maxim 20 de ani).

• avans minim: 15% din pretul de vanzare-cumparare.

• dobanda variabila: IRCC + marja fixa 3,25%. Se ofera un discount de 0,25% la virarea venitului intr-un cont deschis laIdea Bank.

Citeste si:
Idea::Bank anunta o platforma de economisire online. Ce dobanzi ofera?
Idea::Bank lanseaza...

• comision analiza: 600 lei, din care se vor acoperi cheltuielile cu evaluarea imobilului.

• aprobare financiara: rapida, cu valabilitate de 90 de zile.

Creditul pentru investitii imobiliare Idea home poate fi obtinut in orasele in care banca are cel putin o unitate teritoriala (sucursala).

"Prin creditul Idea home dorim sa abordam pentru inceput cele mai simple destinatii, adica achizitia de locuinte si refinantarea creditelor imobiliare/ipotecare aflate in derulare, urmand ca, dupa o evaluare a proiectului pilot, sa diversificam oferta si cu destinatii mai complexe precum construirea sau renovarea de locuinte.”a declarat Alin Daniel Fodoroiu, Vicepresedinte Executiv Business Idea Bank

Citeste si:
Idea Bank a promovat in functii executive doi manageri romani
Idea Bank a promovat in...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
A patra banca listata pe Bursa de Valori Bucuresti?