Orange Money lanseaza My Reserve, o solutie de finantare pentru telefoane, tablete si accesorii ce pot fi achizitionate in magazinele Orange. Clientii beneficiaza de un instrument de creditare, fara comisioane si taxe suplimentare, cu o dobanda anuala de 14% si rate fixe.

Clientii pot solicita un credit cu o valoare intre 400 lei si 10.000 lei, cu o rambursare ce se poate face intre 3 si 24 de luni sau anticipat, fara costuri suplimentare, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

Clientii Orange Money au la dispozitie un simulator de credit unde isi pot face propriul calcul, precum si programarea unei vizite in cel mai apropiat magazin Orange.

Plata ratelor lunare se face alimentand contul de credit prin:

  • alimentare cont Orange Money (cu orice alt card bancar) direct in aplicatia mobila Orange Money
  • transfer IBAN din alta banca in contul asociat creditului
  • depunere de numerar in orice magazin din reteaua Orange Romania

„ My Reserve completeaza portofoliul de servicii Orange Money si pune la dispozitia clientilor o solutie de finantare mereu la indemana prin care pot achizitiona un telefon cu avans 0. Este un credit fara surprize, pe care il controleaza chiar ei prin aplicatie” a declarat Haris Hanif, Chief Executive Officer in cadrul Orange Money Romania.

Pe langa My Reserve, clientii Orange Money utilizatori de iOS sau Android au acces la plati contactless cu smartphone-ul sau smartwatch-ul si la un card fizic si virtual Visa Classic (fara costuri aditionale) si Visa Platinum (cu beneficii suplimentare). Aplicatia mobila Orange Money ofera, de asemenea, optiunea de plata facturi la peste 70 de furnizori de utilitati, permite salvarea cardurilor pentru facilitarea unor plati viitoare, reincarcarea cartelelor Orange PrePay, transferuri (P2P si IBAN), precum si alte operatiuni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri