Revolut, fintech-ul londonez cu peste 6 milioane de utilizatori in Europa si Australia, aduce pe pozitii de conducere fosti executivi din N26, Deutsche Bank sau Clear Bank.

Wolfgang Bardorf, angajat al Deutsche Bank, unde a condus departamentul de metodologii si modele de lichitate, fost Director Executiv in trezorerie corporativa la Goldman Sachs, a fost numit Trezorier, conform unui comunicat de presa.

Stefan Wille, fost Vice Presedinte Sr. Finante in cadrul companiei concurente N26 si Manager de Finante Corporative la Credit Suisse, a fost numit CFO Adjunct. Stefan va raporta catre noul CFO al companiei, Dave MacLean, fost executiv in cadrul Metro Bank si Barclays.

Philip Doyle, care a ocupat functia de Head of Financial Crime la ClearBank si pe cea de manager pentru prevenirea fraudelor la Visa, este noul Director de Risc Financiar Infractional . Doyle va sprijini Revolut in misiunea sa de a deveni cea mai sigura si de incredere platforma financiara din lume.

Nik Storonsky, Fondator & CEO Revolut a declarat: „Anul acesta ne-am completat echipa cu o serie de experti senzationali. Vom continua sa dezvoltam conducerea companiei si sa imbunatatim procesele existente prin angajarea unora dintre cei mai talentati profesionisti din domeniu, cu multi ani de experienta si cu expertiza la nivel global. Astept cu nerabdare sa le urez bun venit in echipa executiva a Revolut lui Philip, lui Stefan si lui Wolfgang si sunt convins ca expertiza lor va fi de nepretuit pe masura ce vom creste.”

Citeste si:
A plecat de pe Wall Street ca sa REVOLUTioneze sistemul financiar
A plecat de pe Wall Street ca...

In ultimele luni, Revolut a angajat o serie de executivi seniori, printre care se numara Richard Davies, care anterior a ocupat functii de conducere in cadrul HSBC, Barclays si TSB, dar si Dave MacLean, actual CFO si fost Director Financiar al Metro Bank.

Cu peste 6 milioane de utilizatori in Europa si Australia, precum si planuri de extindere in America de Nord si Asia in acest an.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Revolut ar vrea sa angajeze pana la 400 de persoane