SelfPay, cifra de afaceri de 42 de milioane de lei in primul semestru al anului 2019

SelfPay a inregistrat in primul semestru din 2019 o cifra de afaceri de 42 milioane de lei, in crestere cu 23% fata de perioada similara a anului trecut. In acelasi timp, compania a raportat un profit net de 0,7 milioane de lei. O contributie semnificativa la evolutia indicatorilor de business obtinuti de SelfPay au avut-o, in egala masura, cresterea retelei de terminale, imbogatirea portofoliului de servicii disponibile si imbunatatirea ratei de adoptie a Statiilor de Plata de catre clienti.

In primele sase luni din 2019, compania a procesat 5,8 milioane de plati, in valoare de peste 900 de milioane de lei, inregistrand o crestere de 130% fata de aceeasi perioada a anului precedent, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

De asemenea, reteaua SelfPay a crescut cu 26%, depasind 4.200 de Statii de Plata la finalul lunii iunie 2019, fata de nivelul de 3.344 de Statii de Plata, la finele primului semestru de anul trecut. Statiile de Plata SelfPay pot fi gasite in retelele de retail modern, centre comerciale, piete, benzinarii, unitati bancare si magazine de proximitate si sunt disponibile in fiecare zi, in intervalul orar in care acestea sunt deschise.

Reteaua SelfPay numara in perzent peste 4.200 de Statii de Plata, cu peste 120 de servicii disponibile.

Citeste si:
Taxa de paşaport poate fi plătită prin intermediul staţiilor SelfPay
Taxa de paşaport poate fi...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri