SelfPay a inregistrat in primul semestru din 2019 o cifra de afaceri de 42 milioane de lei, in crestere cu 23% fata de perioada similara a anului trecut. In acelasi timp, compania a raportat un profit net de 0,7 milioane de lei. O contributie semnificativa la evolutia indicatorilor de business obtinuti de SelfPay au avut-o, in egala masura, cresterea retelei de terminale, imbogatirea portofoliului de servicii disponibile si imbunatatirea ratei de adoptie a Statiilor de Plata de catre clienti.

In primele sase luni din 2019, compania a procesat 5,8 milioane de plati, in valoare de peste 900 de milioane de lei, inregistrand o crestere de 130% fata de aceeasi perioada a anului precedent, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

De asemenea, reteaua SelfPay a crescut cu 26%, depasind 4.200 de Statii de Plata la finalul lunii iunie 2019, fata de nivelul de 3.344 de Statii de Plata, la finele primului semestru de anul trecut. Statiile de Plata SelfPay pot fi gasite in retelele de retail modern, centre comerciale, piete, benzinarii, unitati bancare si magazine de proximitate si sunt disponibile in fiecare zi, in intervalul orar in care acestea sunt deschise.

Reteaua SelfPay numara in perzent peste 4.200 de Statii de Plata, cu peste 120 de servicii disponibile.

Citeste si:
IT Genetics, cifra de afaceri de peste 5 milioane de euro in 2018
IT Genetics raporteaza o...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Top 10 cele mai mari companii din sectorul agricol