Societe General European Business Services (SG EBS) anunta o noua campanie de brand de angajator denumita Urban Seekers, sub forma unui concurs tip treasure hunt. Centrul de servicii este cel mai recent exemplu de entitate care foloseste aceasta strategie, de data aceasta pentru a gasi angajati, dupa ce alte companii, precum Telekom, au lansat proiecte similare.

Competitia va avea loc pe data de 19 octombrie, in Bucuresti, si este dedicata persoanelor care isi doresc un loc de munca in cadrul companiei si, care, in acelasi timp, vor sa se bucure de o competitie plina de provocari, a transmis SG EBS.

Noua campanie vine cu un concept inedit, gandit pentru persoanele care vor sa demonstreze ca sunt organizate si practice, ca au gandire strategica si capacitate de a lucra in echipa, dar care vor sa ia parte si la o „aventura urbana” alaturi de prieteni. In acelasi timp, Urban Seekers ii surprinde pe cei in cautarea unui job printr-o experienta de angajare inedita.

Prin noua noastra campanie ne dorim sa ii gasim pe acei colegi potriviti, cu o gandire analitica si spirit de echipa, care asteapta cu nerabdare noi provocari, dar si pe aceia care vor sa se simta bine alaturi de prieteni, sau care vor sa isi faca unii noi. Campania reflecta o parte dintre valorile companiei noastre, precum responsabilitatea, angajamentul, atractia pentru inovatie si spiritul de echipa, si prezinta o mica latura din cultura SG EBS si a felului nostru de a fi. Urban Seekers este, in esenta, o alternativa originala a unei experiente de angajare”, a declarat Daniela Vercellino, HR Director SG EBS.

Similar cu alte campanii, SG EBS pune „la bataie” si produse fizice ca premii. Astfel, premiile puse in joc sunt 10 trotinete electrice pentru locul intai, 100 de calatorii cu trotineta electrica pentru locul al doilea si 50 de calatorii pentru al treilea loc. Calatoriile sunt valabile un an de zile de la finalizarea competitiei. Toti cei interesati de competitie se pot inscrie pe platforma www.urbanseekers.ro.

Job-urile puse la dispozitie de catre companie sunt din domeniile IT, Compliance, Finance si HR si se pot gasi pe www.sgebs.ro/cariera.

Angajatii SG EBS beneficiaza de diverse beneficii si oportunitati de dezvoltare, precum acces la inovatie, echilibru intre viata personala si cea profesionala prin posibilitatea de a lucra de acasa timp de 2 zile pe saptamana, acces la o comunitate internationala - ca parte a grupului cu peste 150.000 de angajati -, cat si posibilitatea de a participa la proiecte importante din domeniul CSR.

Campaniile de treasure hunt, desi inca rare, au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani. Telekom Romania a organizat una, dar si o echipa de fotbal sau DPD Romania. Unele se petrec exclusiv online, altele implica mers prin oras si descoperit indicii, in functie de GPS si ponturi ale organizatorului.

Despre Societe Generale European Business Services

Societe Generale European Business Services a fost fondata in 2011 ca centru de servicii pentru grupul Societe Generale. Compania ofera servicii profesionale in diverse domenii de activitate pentru entitatile Grupului din intreaga lume: finante/contabilitate, achizitii, resurse umane si IT.

In 2016, SG EBS a primit premiul de excelenta pentru cea mai rapida crestere in cadrul Romanian Outsourcing Awards, in 2018 a obtinut premiul SSC Company of the Year in cadrul Romanian Outsourcing and Share Services Awards Gala, iar anul acesta a obtinut premiile Employer of the Year si CSR initiative of the year, in cadrul Business Service Forum organizat de catre Outsourcing Today. De asemenea, tot anul acesta, in cadrul ABSL Awards Gala, a primit premiul 1st Place Business Leader in categoria Business Innovation.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri