Raiffeisen Bank se alatura bancilor si FinTech-urilor din Romania care le ofera clientilor posibilitatea de a plati prin intermediul portofelului digital Apple Pay, folosind telefoanele iPhone sau ceasurile inteligente Apple.

In momentul in care clientii Raiffeisen Bank vor face plati cu cardul de debit sau de credit, folosind portofelul digital Apple Pay, numarul de card nu va fi stocat pe dispozitivul folosit si nici pe serverele Apple. In schimb, este alocat dispozitivului un numar unic, criptat si stocat pe telefon sau smartwatch, conform unui comunicat emis de catre banca.

De asemenea, dupa activarea Apple Pay, clientii Raiffeisen Bank vor putea beneficia, in continuare, de toate ofertele si avantajele date de cardurile de credit si de debit ale bancii. Cei care au un card de cumparaturi Raiffeisen Bank pot face inclusiv plati in rate fara dobanda prin Apple Pay, mai precizeaza banca.

Fiecare cumparatura cu Apple Pay este autorizata prin Face ID (recunoastere faciala) sau cu o simpla atingere, prin Touch ID (recunoastere prin amprenta), ori cu parola dispozitivului. Utilizarea Apple Pay este gratuita, atat in tara, cat si in strainatate, iar platile cu telefonul mobil sunt realizate fara taxe sau comisioane.

Raiffeisen Bank ofera servicii universale de banking pentru 2 milioane de clienti persoane fizice, 92.000 de IMM-uri si 5.700 de companii mari si medii. Peste 650.000 clienti digitali folosesc aplicatiile Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online. Banca are aproape 5.000 de angajati si o retea de peste 400 de agentii in toata tara, aproximativ 900 de ATM-uri, 250 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de 20.000 de POS-uri.

Citeste si:
Fintechul ZEN.com adaugă noi opțiuni de alimentare a conturilor
Fintechul ZEN.com adaugă noi...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri