Sistemul de plata si transfer de bani online PayPal si schema de plati Mastercard anunta un parteneriat prin care vor extinde solutia Instant Transfer pentru detinatorii de carduri Mastercard in Singapore si mai multe tari europene, inclusiv Romania.

In urma acestui parteneriat extins si in Romania, atat persoanele fizice cat si companiile isi pot transfera fondurile detinute in PayPal catre orice card Mastercard eligibil, in cateva secunde, conform unui comunicat de presa emis de catre Mastercard.

„Suntem extrem de incantati sa colaboram cu PayPal pentru a extinde solutia de transfer instant de bani, prin intermediul Mastercard Send™, catre cat mai multi consumatori din diferite tari. Astfel, ne asiguram ca facem un pas important in dezvoltarea de solutii de plata tot mai diverse si mai potrivite pentru clientii nostri, pentru ca acestia sa isi poata accesa fondurile personale rapid si usor”, declara Roxana Turquin, Business Development Manager Mastercard Romania.

PayPal va lansa serviciul Instant Transfer in Singapore, urmand ca proiectul sa fie dezvoltat in Serbia, Italia, Marea Britanie, Romania, Slovenia, Bulgaria, Germania, Spania si serviciul Standard Transfer in Bosnia, in urmatoarele luni.

Sursa foto: shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri