Sistemul de plata si transfer de bani online PayPal si schema de plati Mastercard anunta un parteneriat prin care vor extinde solutia Instant Transfer pentru detinatorii de carduri Mastercard in Singapore si mai multe tari europene, inclusiv Romania.

In urma acestui parteneriat extins si in Romania, atat persoanele fizice cat si companiile isi pot transfera fondurile detinute in PayPal catre orice card Mastercard eligibil, in cateva secunde, conform unui comunicat de presa emis de catre Mastercard.

„Suntem extrem de incantati sa colaboram cu PayPal pentru a extinde solutia de transfer instant de bani, prin intermediul Mastercard Send™, catre cat mai multi consumatori din diferite tari. Astfel, ne asiguram ca facem un pas important in dezvoltarea de solutii de plata tot mai diverse si mai potrivite pentru clientii nostri, pentru ca acestia sa isi poata accesa fondurile personale rapid si usor”, declara Roxana Turquin, Business Development Manager Mastercard Romania.

PayPal va lansa serviciul Instant Transfer in Singapore, urmand ca proiectul sa fie dezvoltat in Serbia, Italia, Marea Britanie, Romania, Slovenia, Bulgaria, Germania, Spania si serviciul Standard Transfer in Bosnia, in urmatoarele luni.

Citeste si:
Mastercard nu lasa Revolut doar pe mana celor de la Visa in SUA
Mastercard nu lasa FinTech-ul...

Sursa foto: shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Plata cu cardul, disponibila si in doua piete din Bucuresti