Mastercard și PayPal lansează soluția Instant Transfer în România

Mastercard și PayPal extind serviciul Instant Transfer în Europa. Prin urmare, serviciul este acum disponibil în Bulgaria, Bosnia, Germania, Italia, Romania, Serbia, Slovenia, Spania și Marea Britanie.

Folosindu-se de soluția Mastercard SendTM, Instant Transfer le permite clienților PayPal să își transfere fondurile disponibile, din portofelul electronic PayPal, direct pe cardurile proprii Mastercard, în timp real.

Consumatorii au, astfel, posibilitatea de a transfera fonduri direct pe un card de plăți, cum este cel de debit. Mastercard Send este prima platformă globală interoperabilă care a permis oamenilor și companiilor să trimită și să primească bani oricând, oricum și oriunde doresc, fie prin transfer bancar, fie cu ajutorul unor funcționalități precum cea de la PayPal, prin diferite căi de acces la card.

Noua soluție reprezintă, totodată, un avantaj și pentru utilizatorii PayPal Business, viteza de transfer și accesul rapid la venituri îmbunătățind lichiditatea și fluxul de numerar.

„Această nouă lansare din cadrul parteneriatului nostru pe termen lung cu PayPal reprezintă un pas în plus în direcția diversificării opțiunilor pe care le asigurăm clienților noștri”, a spus David Dechamps, Senior Vice President, Digital Payments & Labs, Mastercard Europe.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri