Clientii BCR isi pot inrola incepand de astazi cardurile in Apple Pay direct din aplicatia George, implementarea denumita In-App Provisioning simplificand mult experienta clientului. Solutia a mai fost implementata in piata locala si de FinTech-ul Orange Money in urma cu cateva luni.

Iata care sunt avantajele acestei solutii potrivit BCR:

  • fluxul de inrolare este simplificat: aplicatia George anunta optiunea printr-un pop-up, iar pasii sunt usor si rapid de parcurs
  • nu ai nevoie de un card bancar pentru a te inrola: preluarea datelor se face automat din George
  • finalizarea inrolarii se face fara a mai primi un SMS intrucat fluxul porneste din zona autentificata George

La 24 de ore de la integrarea solutiei, ponderea inrolarilor in Apple Pay prin aplicatia George este de 20% din totalul activarilor Apple Pay la BCR.

"Activarea Apple Pay din aplicatia George este intuitiva si porneste automat la prima logare in aplicatie a clientilor. Acestora le este afisat un mesaj pop-up, similar cu cel din George Pay (solutia de plata a bancii pentru terminale Android), din care pot porni fluxul de inrolare. Al doilea pas presupune selectarea cardului, iar ultimul acceptarea termenelor si conditiilor. La finalizarea acestor trei pasi, cardul este automat adaugat in Wallet. Fara scanarea cardului sau introducerea manuala a datelor, fara SMS", se arata intr-un comunicat al bancii.

Retail jobs

BCR devine astfel prima banca din Romania care implementeaza solutia de tip In-App Provisioning, in timp ce la nivelul Erste Group solutia este utilizata in Austria si Cehia, unde 80% din totalul activarilor Apple Pay se defasoara acum prin George.

Iata cum are loc prin intermediul George procesul de inrolare:

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri