BCR a anuntat lansarea parteneriatelor cu Fitbit Pay si Garmin Pay, permitand astfel clientilor care dispun de ceasuri inteligente cu tehnologie NFC de la cei doi producatori sa isi inroleze cardurile bancii si sa plateasca contactless. Solutiile vin in completarea George Pay si Apple Pay, sunt gratuite si vor putea fi folosite in curand si la Metrorex.

Ceasurile inteligente Fitbit si Garmin devin astfel cele mai noi instrumentele de plata in ecosistemul de plati inteligente ale bancii. Dispozitivele pot fi utilizate atat in Romania, cat si in strainatate pentru plata cumparaturilor la orice terminal ce accepta platile contactless. In plus, datorita solutiei de plata implementata de BCR si Metrorex, smartwatch-urile vor putea fi folosite in curand si pentru plata calatoriilor de la metroul din Bucuresti, in statiile semnalizate, precizeaza banca intr-un comunicat.

Platile cu ajutorul dispozitivitelor Fitbit si Garmin se pot realiza doar cu ceasurile compatibile cu serviciul Fitbit Pay si Garmin Pay, acestea fiind afisate pe site-ul BCR sau pe site-urile celor doi producatori, fiind dispozitivele dotate cu tehnologia NFC.

Dupa adaugarea cardului BCR sau George in wallet-urile ceasurilor, platile se pot efectua prin selectarea cardului corespunzator din portofelul virtual si apropierea dispozitivului de terminalul de plata. In cazul ambelor solutii de plata, la fiecare 24 de ore sau de fiecare data cand iti pui ceasul la mana, va fi avea nevoie sa introduci codul PIN.

Iata cum iti poti activa de exemplu plata cu Fitbit Pay:

In ultimul an, BCR a lansat, prin George Internet & mobile banking nu mai putin de 84 de functionalitati, 51 pe mobil, 33 pe web. Dintre cele mai importante se numara: deschiderea de cont 100% online, George Pay - plata cu telefonul mobil cu sisteme Android, Apple Pay cu Apple Pay in-app provisioning solution (inrolarea cardurilor prin aplicatia George), gestionarea & managementul cardurilor, pana la servicii complexe, cum ar credit de nevoi personale online, refinantare online, depozite online, cont de economii online sau asset management.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri