Sodexo, furnizorul de carduri si tichete de beneficii pentru angajatii din Romania, le ofera clientilor sai posibilitatea de a plati cu Apple Pay, optiune devenita din ce in ce mai populara dupa integrarea acesteia de catre mai multe banci si FinTech-uri de pe piata, dar si de catre Edenred, principalul competitor al companiei Sodexo.

Utilizatorii Sodexo pot plati direct folosind dispozitivele Apple – smartphone-uri, tablete si smartwatch-uri, dupa descarcarea aplicatiei si introducerea cardului in portofelul electronic. Aplicatia integreaza toate cardurile Sodexo si permite platile cu acestea, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

La utilizarea unui card de credit sau debit cu Apple Pay, numarul cardului nu este stocat pe dispozitiv sau pe serverele Apple. Este alocat un numar unic dispozitivului, (Device Account Number), criptat si stocat in siguranta in zona securizata a acestuia. Fiecare tranzactie este autorizata printr-un cod unic de securitate.

Apple Pay este usor de configurat, iar clientii vor primi in continuare toate beneficiile si bonusurile oferite de cardurile de credit si debit. In magazine, Apple Pay functioneaza cu iPhone SE, iPhone 6 sau versiunile mai recente si cu Apple Watch.

Integrarea serviciului Apple Pay de catre Sodexo vine la mai putin de doua luni de la lansarea serviciului Sodexo Pay, prin intermediul caruia clientii pot plati cu smartphone-ul Android, serviciu ce nu se regaseste in oferta Edenred, principal competitor al companiei. Astfel, furnizorul de carduri si tichete de beneficii pentru angajati, acopera ambele categorii de utilizatori de smartphone-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri