Revolut se pregateste sa fie evaluat la 5 miliarde de dolari conform informatiilor oferite de catre investitorii care conduc runda de finantare in urma careia FinTech-ul va primi 500 de milioane de dolari, scrie fintechfutures.com.

Din documentele oferite, se confirma zvonurile aparute in ultimul timp conform carora runda ar urma sa fie incheiata la inceputul acestui an, runda ce va face ca evaluarea FinTech-ului sa devina de aproximativ trei ori mai mare.

Vino alaturi de noi la Future Banking 2020 si vei putea afla direct de la reprezentantii Revolut care sunt planurile lor de dezvoltare. Inscrie-te AICI.

Dincolo de cele 500 de milioane de dolari pe care ar urma sa le primeasca in cadrul rundei de finantare, Revolut atrage si un imprumut convertibil de 1 miliard de dolari de la gigantul bancar JP Morgan.

Citeste si:
JP Morgan Chase isi lanseaza propria criptomoneda
JP Morgan Chase isi lanseaza...

Evaluarea de 5 miliarde de dolari este mai mica decat cea mentionata in mai multe stiri pe surse aparute anul trecut, in care mai multe voci din piata precizau ca reprezentantii Revolut se asteapta la o evaluare intre 7 si 8 miliarde de dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Cash sau Card: de ce să te bazezi pe card pentru a avea banii în siguranță
Setari Cookie-uri