Revolut se pregateste sa fie evaluat la 5 miliarde de dolari conform informatiilor oferite de catre investitorii care conduc runda de finantare in urma careia FinTech-ul va primi 500 de milioane de dolari, scrie fintechfutures.com.

Din documentele oferite, se confirma zvonurile aparute in ultimul timp conform carora runda ar urma sa fie incheiata la inceputul acestui an, runda ce va face ca evaluarea FinTech-ului sa devina de aproximativ trei ori mai mare.

Vino alaturi de noi la Future Banking 2020 si vei putea afla direct de la reprezentantii Revolut care sunt planurile lor de dezvoltare. Inscrie-te AICI.

Dincolo de cele 500 de milioane de dolari pe care ar urma sa le primeasca in cadrul rundei de finantare, Revolut atrage si un imprumut convertibil de 1 miliard de dolari de la gigantul bancar JP Morgan.

Evaluarea de 5 miliarde de dolari este mai mica decat cea mentionata in mai multe stiri pe surse aparute anul trecut, in care mai multe voci din piata precizau ca reprezentantii Revolut se asteapta la o evaluare intre 7 si 8 miliarde de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri