Listarea EcoTree pe SeedBlink, cea mai mare platformă locală de equity crowdfunding, s-a închis suprasubscrisă după nici două zile de la lansare.

EcoTree este un startup care ajută generatorii de deșeuri să își reducă semnificativ eforturile de reciclare, conectându-i cu cei mai eficienți parteneri de management a deșeurilor.

În ceea ce privește campania de equity crowdfunding, au subscris 14 investitori, cu sume intre 2.500 si 10.000 euro. La fel ca în campaniile precedente sunt atât investitori din România cât și din străinătate.

În România, reciclarea este la un nivel de doar 15% față de targetul de 50% impus de UE și mulțumim celor care sprijină eforturile EcoTree pentru o economie digitală în acest domeniu care ne impactează pe toți.

În urmatoarele săptămâni SeedBlink pregătește trei listări noi și interesante și ne bucurăm să observăm o accelerare a ecosistemului startup din România în ultimul timp, care are de a face cu competitivitatea creativității regiunii si cu modernizarea societății.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Instituţiile publice şi cele private vor lucra cu Trezoreria doar de la distanţă
Setari Cookie-uri