Mastercard Europe SA planifică să extindă filiala românească a companiei globale de consultanță Mastercard Advisors, astfel încât să o transforme în hub regional în următorii doi ani. Compania își propune să recruteze tineri absolvenți români pentru a lucra în proiecte de consultanță din sfera plăților electronice, care să deservească nu doar piața locală, ci toată Europa.

În cadrul Mastercard Advisors, tinerii absolvenți români recrutați pot să lucreze în proiecte internaționale și să interacționeze cu colegi și parteneri din culturi diferite, care pot fi atât comercianți, bănci și FinTech-uri, dar și reprezentanți ai instituțiilor publice, conform comunicatului trimis de companie.

În acest sens, reprezentanții companiei pregătesc parteneriate cu principalele universități din țară și deschid porțile tuturor absolvenților sau studenților care își doresc o astfel de carieră. Decizia vine ca efect al rezultatelor de business pe care Mastercard le-a înregistrat în România, dezvoltarea activităților de aici reprezentând deja o prioritate strategică pentru Mastercard Europe SA, se arată in comunicatul de presă

„La începutul lui 2019, ne-am schimbat strategia, iar Mastercard a decis să creeze un sistem unificat de centre regionale la nivel european, cu un număr mai mare de consultanți. Datorită potențialului pe care îl observăm în rândul tinerilor studenți și absolvenți din România, Bucureștiul va deveni un astfel de centru. Procesul de recrutare este deja în derulare, iar obiectivul nostru este să oferim servicii de consultanță care să îmbine bagajul de cunoștințe Mastercard cu o echipă competentă și competitivă în piața actuală”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

Citeste si:
Vladimirescu, Mastercard: Colaborarea, necesară pentru a trece...
Vladimirescu, Mastercard:...
Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
BNR urmează tendința globală și reduce dobânda cheie
Setari Cookie-uri