Economia României întâmpină mai multe provocări anul acesta, venite atât de pe plan local, cât și din exterior, provocări care își pun amprenta și asupra mediului de afaceri. La Wall-street Financial Forum, împreună cu specialiștii din piață, facem o radiografie a României din punct de vedere macroeconomic și căutăm soluțiile potrivite pentru dezvoltarea business-urilor.

Deficitele gemene, inflația sau cursul sunt o parte dintre principalii indicatori macroeconomici a căror evoluție exprimă starea de sănătate a economiei care are anul acesta parte de două cicluri electorale ce vin la pachet cu măsuri mai mult sau mai puțin suportabile de către buget.

Alături de economiști ale unora dintre cele mai importante bănci de pe piață, reprezentanți ai asociației profesioniștilor în investiții, autoritălor publice și ai mediului de afaceri, dezbatem toate aceste subiecte pe 25 martie la Wall-street Financial Forum. Te poti înscrie gratuit AICI.

Printre speakerii confirmați în acest moment se află:

  • Alexandru Neagu - director direcția IMM OTP Bank România
  • Ionuț Dumitru - economist șef Raiffeisen Bank România
  • Sebastian Burduja - secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice
  • Florin Jianu - Președinte CNIPMMR
  • Adrian Codirlașu - Președinte CFA România

Puteți găsi AICI toate detaliile legate de speakerii confirmati, structura panelurilor și locația evenimentului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri