Coronavirus| Ce costuri elimină BRD pentru clienți

BRD Groupe Societe Generale se alătură unor bănci precum CEC Bank, Banca Transilvania sau Raiffeisen Bank, anunțând o serie de măsuri luate ca urmare a situației create de către răspândirea COVID-19.

”În contextul epidemiei de Covid-19, și pentru a sprijini măsurile de prevenție a răspândirii bolii, BRD Groupe Societe Generale a luat decizia de a oferi gratuit, timp de trei luni, serviciile de Internet și Mobile Banking. De asemenea, banca elimină toate costurile aferente tranzacțiilor realizate prin aceste instrumente, în mod necondiționat de folosirea sau achiziția unor pachete de produse”, se arată în mesajul băncii trimis către wall-street.ro.

Gratuitatea va dura până pe 16 iunie 2020, cu posibilitatea de a fi prelungită și ulterior acestei date. Ea se adresează clienților existenți, care folosesc deja sau aderă la serviciile de bancă la distanță în această perioadă. Utilizatorii nu vor plăti comision lunar de administrare pentru serviciile de bancă la distanță, iar plățile interbancare în lei, precum și plățile SEPA în lei și euro vor fi gratuite.

Subscrierea la serviciile de bancă la distanță se poate face prin intermediul contact center-ului BRD (021 302 6161 - accesibil din orice rețea, 0800 803 803 – Telverde în rețeaua Telekom sau *22622 - valabil în rețelele mobile Orange, Vodafone, Telekom și Digi Mobil).

Citeste si:
Cocorico, afaceri de 158 de milioane de lei, în primele 3 luni din...
Aaylex, producătorul...

Vezi AICI ce măsuri au luat celelalte bănci dar și companiile din diverse industrii.

Un număr de 158 de persoane infectate cu virusul COVID - 19 (coronavirus) au fost confirmate până la momentul redactării acestei știri pe teritoriul României, informează Grupul de Comunicare Strategică.

"Au fost înregistrate alte 19 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: 4 în Arad, 3 în Ilfov, 2 în Vâlcea, 2 în Timişoara şi câte unul în Bucureşti, Cluj Napoca, Sălaj, Buzău, Ialomiţa, Hunedoara, Galaţi şi Suceava", afirmă sursa citată.

Cele 19 persoane depistate au vârsta cuprinsă între 19 şi 54 ani şi sunt în carantină sau autoizolare.

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri