Banca Transilvania donează 1,4 mil. lei pentru spitalele de stat

Banca Transilvania donează 1,4 milioane de lei pentru cumpărarea unor aparate de ventilaţie mecanică, echipamente şi materiale pentru spitale de stat din România, a anunțat compania.

“Încercăm să facem tot ce ţine de noi pentru a susţine românii, aşa încât Banca Transilvania donează 1,4 milioane de lei pentru cumpărarea unor aparate de ventilaţie mecanică, echipamente şi materiale pentru spitale de stat din România. Ne alăturăm astfel efortului Asociaţiei Dăruieşte Viaţa şi medicilor de a ajuta cât mai mulţi oameni. Solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult în această perioadă“, menționează, într-un comunicat de presă, Omer Tetik, director general, Banca Transilvania.

Mai multe companii private din România au anunțat donații către spitale în ultimele zile, incercând să susțină astfel eforturile pentru prevenirea coronavirus. Printre acestea se află Profi, Top Line, Globalworth, Mastercard și SmartBill.

Sursa foto: Agerpres

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri