Globalworth, prin fundatia sa, donează 200.000 de euro organizației Crucea Roșie Română pentru necesare medicale și oferirea sprijinului logistic, uman și material pentru consolidarea răspunsului țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus (COVID-19).

Materialele achiziționate în urma donației vor ajunge la Institutul Național Matei Balș, cea mai mare instituție medicală pentru boli infecțioase și prima pe linie în situația de urgență COVID-19. Fondurile oferite vor ajuta la achiziționarea de materiale de strictă necesitate cum ar fi: ventilatoare medicale destinate terapiei intensive, flacoane de dezinfectant, costume de protecție, ochelari de protecție, măști sanitare de unică folosință sau mănuși de protecție.

Ajutorul vine în continuarea campaniei de informare a populatiei desfășurate de Crucea Roșie Română la nivel național pentru limitarea răspândirii pe teritoriul României a noului coronavirus, SARS-CoV-2, care declanșează COVID-19.

"Noua formă de coronavirus a ajuns și în România și riscă să ne afecteze pe toți: de la cunoscuți, la familie, colegi sau prieteni. Este esențial să ascultăm toate sfaturile comunicate de instituțiile autorizate și, poate cel mai important, să fim solidari. Este momentul să ne unim forțele și să acționăm cât mai repede în punctele de maximă urgență, iar Crucea Roșie are un plan clar în acest sens. Ne dorim să îi sprijinăm în această miză comună, iar împreună avem toată încredere că vom reuși să limităm efectele negative asupra comunităților noastre din România și din Polonia și asupra întregii societăți în care trăim", a declarat Georgiana Iliescu, director executiv al Fundației Globalworth.

Intervenția Fundației Globalworth pentru susținerea eforturilor Crucea Roșie Română are ca prim obiectiv reducerea efectelor secundare asupra sănătății și a sistemului social, a mijloacelor de trai și a bunăstării populației. Contribuția este menită să promoveze implicarea comunitară eficientă și încurajarea unor schimbări de comportament atât în cadrul comunității de business, cât și în afara acesteia.

Citeste si:
Cinci cadre medicale de la Matei Balș, infectate cu coronavirus
Cinci cadre medicale de la...

Globalworth, cel mai important proprietar si dezvoltator de spatii de birouri din Romania dupa valoarea activelor, activ in Romania si Polonia, unde detine un portofoliu evaluat la 30 iunie 2019 la peste 2,85 miliarde de euro. Peste 95% din acesta este reprezentat de active producatoare de venit, inchiriate catre aproximativ 685 de companii nationale si multinationale.

In Romania, Globalworth detine atat proiecte de spatii de birouri, precum Green Court, Globalworth Tower sau Renault Bucharest Connected cat si doua parcuri logisitice si industriale. Globalworth este prezenta in Bucuresti, Timisoara, Constanta si Pitesti, in timp ce in Polonia proprietatile sale se regasesc in Varsovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Timișoreana donează 1 milion de lei și începe campania de strângere de fonduri
Setari Cookie-uri