BRD - Groupe Societe Generale donează 1,7 milioane de lei pentru sectorul medical și 300.000 de lei pentru sectorul cultural independent, ca parte a efortului comun împotriva efectelor negative generate de pandemia COVID-19.

BRD donează 1,7 milioane lei Asociației pentru Relații Comunitare și rețelei naționale de Fundații Comunitare pentru a asigura spitalelor echipamente de protecție medicală, teste Covid-19, dezinfectanți și aparatură medicală. Asociația pentru Relații Comunitare și rețeaua de Fundații Comunitare din România sunt parteneri de tradiție ai băncii, implicați în cadrul programului de voluntariat BRD Ziua V, derulat împreună cu angajații băncii, conform unui comunicat de presa trimis de către bancă.


De asemenea, BRD asigură suma de 300.000 de lei, și împreună cu Fundația9, își propune să susțină în perioada următoare sectorul cultural independent. Concret, Fundația9 va oferi în următoarele luni granturi pentru producții culturale și un spațiu virtual în care se pot organiza activități cultural – artistice, pentru a rămâne în legătură cu publicul. Totodată, Fundația9 este în legătură cu alte fundații și finanțatori, pentru a crea o rețea de solidaritate pentru artiști și spații culturale.

“Deschidem această inițiativă și către alți finanțatori din România, pentru a construi o rețea de solidaritate și pentru a identifica împreună soluții în vederea susținerii acestor două sectoare. Orice implicare contează în aceste momente”, a declarat François Bloch, Director General BRD – Groupe Société Générale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri