Rapoartele de evaluare se pot depune la administraţiile locale până la data de 30 iunie 2020, în condiţiile în care primul termen de plată a impozitelor pe clădiri pentru anul în curs s-a prorogat la 30 iunie 2020, a anunţat Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România (ANEVAR).

"În contextul pandemiei COVID -19 şi având în vedere măsurile adoptate de autorităţi pentru a veni în sprijinul contribuabilior, primul termen de plată a impozitelor pe clădiri aferent acestui an s-a prorogat de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020. ANEVAR informează că, drept consecinţă, şi rapoartele de evaluare se pot depune la administraţiile locale până la data de 30 iunie 2020", se menţionează în comunicat, scrie Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor ANEVAR, Baza de Informaţii Fiscale (BIF) este disponibilă înregistrării rapoartelor de evaluare pe toată această perioadă.

ANEVAR are drept scop organizarea, coordonarea şi autorizarea exercitării profesiei de evaluator autorizat în România, reprezentarea şi protejarea intereselor profesionale ale membrilor săi, asigurarea exercitării independente a profesiei de evaluator autorizat cu respectarea deontologiei profesionale şi a unui înalt nivel de calificare profesională, precum şi promovarea standardelor, metodelor şi tehnicilor de evaluare în activitatea evaluatorilor autorizaţi. ANEVAR reprezintă aproximativ 4.100 de membri titulari persoane fizice şi peste 540 de companii care deţin calitatea de membri corporativi.

Citeste si:
Orban: Guvernul nu va creşte impozitele şi nici contribuţiile sociale
Orban: Guvernul nu va creşte...
Sursa foto: Andrei_r / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
TBI Bank a înregistrat un profit net de aproape 23 milioane euro în 2019
Setari Cookie-uri