TBI Bank anunță un nou parteneriat prin care introduce soluția digitală de creditare în Clinicile Dentare Dr. Leahu. Astfel, clienții pot accesa acum soluția 100% digitală pentru a-și finanța cheltuielile stomatologice și pot plăti ulterior în rate.

În 2019, aproximativ 50% dintre români nu s-au dus deloc la dentist, în principal din cauza lipsei resurselor financiare, iar peste 20% au declarat că nu intenționează să meargă nici în perioada următoare la un control, arată un studiu efectuat de Clinicile Dentare Dr. Leahu. În plus, în perioada stării de urgență, pacienții au întâmpinat dificultăți în accesarea serviciilor stomatologice necesare, iar cei mai mulți au amânat vizita la dentist pentru perioada imediat următoare ieșirii din starea de urgență.

Prin parteneriatul cu Clinicile Dentare Dr. Leahu, clienții pot folosi soluțiile TBI pentru a plăti serviciile dentare de care au nevoie, de la proceduri de bază precum tratarea cariilor și până la proceduri complexe precum implanturi, într-un proces de creditare complet digital, care poate fi încheiat imediat, în mai puțin de 10 minute. După stabilirea unui plan de îngrijire, pacienții pot afla soluția de finanțare care se potrivește cel mai bine nevoilor lor și pot urma procesul de aprobare a creditului în cadrul clincii, fără a mai fi nevoie să meargă la bancă.

Aflați mai multe detalii despre fluxul de creditare digitală introdus de TBI Bank în cadrul Future Banking - online edition de la Kostas Tovil, senior Vice President, pe zona de e-Commerce în cadrul băncii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri