EY România a obținut o nouă acreditare din partea UiPath pentru servicii de automatizare a proceselor și devine primul partener din Europa de Est certificat UiPath Services Network (USN).

„Noul model de certificare UiPath USN este conceput pentru a maximiza rata de succes a programelor de automatizare livrate de organizații în întreaga lume. Suntem încântați să continuăm această călătorie alături de UiPath și, mai ales, să putem astfel oferi și în România clienților noștri soluții prin care să-și eficientizeze fluxurile de lucru critice și să extindă automatizarea în procesele de afaceri”, spune Aurelia Costache, Liderul Departamentului de Asistență în Afaceri, EY România.

Noul program de acreditare USN certifică dobândirea unor competențe avansate, necesare în coordonarea și implementarea proiectelor de hiperautomatizare, folosind tehnologiile UiPath. EY România face parte dintr-o rețea internațională de elită formată din 20 de parteneri certificați USN. Scopul acestor parteneri este să faciliteze accesul organizațiilor din întreaga lume la beneficiile generate de automatizarea proceselor.

„Programul USN vine să confirme eforturile noastre din ultimii 5 ani de a investi continuu în extinderea și perfecționarea competențelor de automatizare ale echipei. În plus, oferă clienților UiPath garanția experienței necesare în derularea unor proiecte de automatizare, care să aducă beneficii sustenabile atât angajaților acestora, cât și întregii organizații”, spune Răzvan Popescu, Partener Asociat, Asistență în afaceri, EY România.

Puteți asculta aici un podcast cu Răzvan Popescu despre RPA și digitalizare.

Sub impactul pandemiei Covid-19, modelele de afaceri au cunoscut transformări profunde, ceea ce a determinat tot mai multe companii să re-prioritizeze investițiile în tehnologie și să se orienteze către digitalizarea locurilor de muncă și facilitarea derulării activităților zilnice prin telemuncă. Acest context în schimbare rapidă obligă companiile să devină tot mai agile, prin urmare, automatizarea activităților redundante se dovedește mai relevantă ca niciodată.

Devenind partener certificat USN, EY România va continua colaborarea de succes cu UiPath, pentru a facilita accesul clienților săi la soluții și servicii de hiperautomatizare.

“Programul de parteneriat USN vine să susțină eforturile noastre de a pune la dispoziția clienților o platformă end-to-end de hiperautomatizare. EY România este unul dintre primii parteneri cu care am început colaborarea în 2015 și mă bucur să fie între primii acreditați USN”, a declarat Daniel Dines, CEO & Founder UiPath.

Hiperautomatizarea depășește granițele RPA (Robotic Process Automation), integrând tehnologii avansate pentru a crește gradul de automatizare a proceselor de business. Conceptul păstrează tehnologia RPA la bază, completând-o cu tehnologii de inteligență artificială (AI), process mining, ChatBots și procesare de text și voce. Hiperautomatizarea a fost declarată de Gartner ca numărul unu pe lista celor mai importante 10 tendințe tehnologice strategice pentru 2020.

UiPath este unul dintre liderii de pe piața tehnologiilor de automatizare, oferind un ecosistem de tehnologii pentru automatizarea proceselor.

Sursa foto: Iurii Motov_Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri