BT Store, platforma online cu soluţii complementare bankingului, are parteneri noi, PrimeDash şi Namirial, care vin în completarea celor de până acum cu servicii de predicţie financiară şi semnături electronice.

Un număr de15 firme oferă prin BT Store aplicații cu discount pentru clienții Băncii Transilvania, şi anume: Smart Bill, Blugento, eJobs, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Ebriza, ThinkOut, Calendis Business, REGnet, DocAv, iFactor, IT Hit, Termene.ro, CFO App, PrimeDash şi Namirial.

Cu ajutorul PrimeDash, antreprenorii pot simula diferite scenarii financiare pentru companie, în sprijinul unor decizii financiare, iar prin platforma eSignAnywhere, oferită de Namirial, firmele au posibilitatea să implementeze semnarea electronică a documentelor de pe orice dispozitiv.

Poți citi poveste din spatele FinTech-ului românesc Prime Dash în interviul wall-street.ro -->>”Consultantul” financiar virtual dezvoltat la Oradea, folosit și de firma de contabilitate a lui Trump


Aproape 1.000 de antreprenori au accesat până acum prin BT Store soluții complementare bankingului pentru propria afacere. De la facturare, contabilitate primară, gestionarea cashflow-ului, recrutare, soluții de eCommerce, generator online de documente, web development sau predicţie financiară, acestea ajută la gestionarea businessului. Puteți consulta reducerile oferite antreprenorilor prin BT Store AICI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri