TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, lansează opțiunea de transfer direct pe cardul bancar, ca facilitate suplimentară față de trimiterea fondurilor în contul IBAN. Măsura face transferul de bani mai simplu, fiind nevoie doar de datele de pe cardul de debit/credit pentru realizarea operațiunii.

Pentru a putea folosi opțiunea, clienții au nevoie de datele de pe cardul de credit/debit.

”Volumul și numărul de tranzacții cresc constant de la lună la lună în toate coridoarele către România, iar de la începutul anului am înregistrat o evoluție pozitivă cu 25%. Mai mult, românii se numără printre cei mai fideli clienți ai noștri, care folosesc lună de lună serviciile noastre”, afirmă Marius Nedelcu, Director of Brand Marketing & Market Expansion TransferGo.

Acesta mai apreciază că cele mai importante creșteri pe relația cu România s-au înregistrat cu Marea Britanie, Germania și țările nordice. Recent, TransferGO a primit o finanțare de 10 milioane de dolari, după ce a înregistrat o creștere de 30% în timpul măsurilor de izolare socială. În prezent, numărul clienților TransferGO a depășit două milioane.

TransferGO a capitalizat tendința observată în țările emergente de a “sări” peste serviciile bancare clasice, de la numerar, direct la aplicațiile instalate pe smartphone. Astfel, țări precum India, Turcia, Ucraina sau Nigeria au înregistrat creșteri semnificative. În plus, îngrijorările privind folosirea cash-ului și măsurile de izolare au determinat multe persoane să renunțe la serviciile de transfer clasice, bazate pe cash, precizează reprezentanții companiei prin intermediul unui comunicat de presă.

TransferGO și-a lansat recent serviciile pe 11 noi piețe, inclusiv Japonia, Noua Zeelandă, Arabia Saudită, Singapore și Ghana. Această extindere reprezintă dublarea pieței în Asia și Africa, dincolo de baza inițială care a fost Europa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri