Start-up-rile românești Cubus Arts și Instant Factoring au realizat integrarea platformelor pe care le operează pe piața din România – factureaza.ro, respectiv Instantfactoring.com.

”Experiența ultimelor luni ne-a arătat că digitalizarea tuturor fluxurilor dintr-o companie, precum și în relația cu terții este imperativă în actuala economie de piață. Prin urmare, vizăm să fim parte activă din acest proces, iar companiile românești cu activitate comercială locală și internațională, să aibă acces la soluția noastră flexibilă, rapidă și complet automatizată. Toate acestea sunt disponibile acum la un click distanță ”, declară Cristian Ionescu, co-fondator Instant Factoring, conform unui comunicat de presă transmis de către companie.

Platforma factureaza.ro permite companiilor să emită facturi clienților persoane juridice și le oferă acestora soluții integrate pentru întregul flux de lucru, de la emiterea facturii și până la încasarea ei. Serviciile adiționale integrate ale start-up-ului constă în platforme de e-commerce, procesatori de plăți, furnizori pentru colectarea debitelor restante și a celor de finanțate a facturilor în termen, cum este parteneriatul cu Instant Factoring.

”Ne preocupă continuu dezvoltările în platforma noastră și dorim să integrăm cele mai bune servicii adiționale de pe piață, în vederea consolidării ei într-o unealtă utilă, prietenoasă și accesibilă clienților noștri. Dorim să aducem valoare adăugată în procesul comercial al clienților noștri, pentru a-și controla cât mai bine nivelul de lichidități din firmă și să profite de oportunități de piață”, declară Andreas Philippi(foto), fondator factureza.ro.

Retail jobsIntegrarea cu Instantfactoring.com facilitează finanțarea facturilor în maximum 24 de ore. Întreaga procedură de accesare se realizează direct din aplicația platformei de facturare. Clientul se loghează în contul său, selectează facturile aflate încă în termenul de plată, solicită finanțarea prin completarea câtorva date de identificare ale companiei, și primește înapoi valoarea finanțată, iar banii îi sunt transferați în cont în maximum 24 de ore.

Instant Factoring finanțează până la 100% din valoarea facturilor, pentru companii cu activitate comercială în România, indiferent de domeniul de activitate și de experiența companiei pe piață. În evaluarea acordării finanțării accentul este pus pe situația financiară și istoricul de plăți al companiei debitoare. Prin solicitarea finanțării facturilor de către Instant Factoring, compania primește implicit și o analiză a solvabilității partenerilor săi de afaceri.

Citeste si:
2,5 miliarde de euro în fonduri nerambursabile pentru companiile...
Peste 2,5 miliarde de euro...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri F