Neguț, Fintech OS: Nu mai este suficient doar să fii prezent în online. În 2-4 luni trebuie să te poți adapta noilor cerințe!

Lumea s-a schimbat extrem de mult de la startul pandemiei, iar capacitatea de adaptare la noile cerințe este esențială pentru firmele care vor să supraviețuiască, o simplă prezență în online nereprezentând o garanție în acest sens, a declarat Sergiu Neguț, co-fondator FintechOS, în cadrul conferinței Future Banking 2020.

“(În cazul băncilor și firmelor din secotul financiar – n.red) Este extrem de important să poți pune într-o aplicație și să poți lega pe o structură suficient de modulară tot ce înseamna partea de originare de credit de retail/IMM și on-boarding. Trebuie să poți avea la fiecare două luni o nouă iterație în funcție de feedback-ul clientului – acestea sunt lucrurile care generează agilitatea în business de care avem nevoie în prezent”, spune Sergiu Neguț.

FintechOS furnizează în prezent tehnologia pentru 6 din top 10 bănci prezente în România.

“E clar că totul se întâmplă online. Daca nu ești online nu exiști. Nu mai e suficient însă pentru o bancă sa fie doar prezentă în online. Cât de prezent ești în online? Cât de complex este fluxul tău în online? Cât de bine este acesta integrat cu surse de date interne și externe? Cât de bine este legat de soluții fintech inovative? Acestea sunt întrebări importante la care trebuie găsit un răspuns”.

Atunci când un competitor nou vine în industrie și oferă o experiență de zece ori mai simplă, tu și firma ta trebuie să fiți pregătiți ca în 2-4 luni să puteți pune ceva pe piață care să răspundă nevoilor clienților

Citeste si:
Negut: Infrastructura nu mai e ce a fost. Infrastructura inseamna date
Negut: Infrastructura nu mai...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Cofondatorul FintechOS consideră că noua paradigmă a lumii pe timp de pandemie se bazează pe statul acasă și pe indeplinirea mai multor activități și obiective din propriul cămin.

„Casa se schimbă. Stay at home înseamnă un alt tip de casă. Un alt tip de casă înseamnă credit ipotecar sau credit pentru nevoi personale cu care să faci îmbunătățiri în casă”, a mai adăugat Neguț.

Sergiu Neguț a fost prezent la Future Banking 2020, eveniment organizat de wall-street.ro în parteneriat cu ING Bank România (innovation partner), Mastercard (gold partner), Smart Fintech (gold partner), BCR România (gold partner), ING Tech (gold partner), Temenos (gold partner), Tremend (gold partner), Raiffeisen Bank România (gold partner), First Bank (silver partner), Elevator Lab (silver partner), Banca Transilvania (silver partner), Namirial Group (silver partner), Fintech OS (silver partner), CEC Bank (silver partner), iFactor (silver partner), Modex (silver partner), Info Cert (silver partner), Twispay (silver partner), Prime Dash (silver partner), Beez (silver partner), Citi (silver partner), Inform (sponsor) și Alpha Bank (sponsor).

Citeste si:
RoFin.Tech, la prima misiune internațională. Ce startup-uri au mers...
RoFin.Tech, Asociația Română...
Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri