”Majoritatea consumatorilor care au accesat canalul online de înrolare lansat de CEC Bank au fost persoane tinere, dar am avut surpriza plăcută să observăm și că 40% din totalul celor care au aplicat au fost persoane de peste 55 de ani. Acest lucru este extrem de interesant deoarece arată faptul că segmentul respectiv este deschis adaptării condițiilor curente și nu este un serviciu doar pentru tineri sau cei care lucrează în industrii apropiate de tehnologie”, precizează Bogdan Neacșu.

Reprezentantul CEC Bank precizează că acest context creat de pandemia de COVID-19 a oferit un impuls in ceea ce priveste transformarea digitală a instituției financiare despre care recunoaște că are de recuperat în ceea ce privește digitalizarea.

”Ne așteptăm ca până la finalul anului să avem 10.000 de persoane care să acceseze această soluție de înrolare online, ceea ce ne încurajează să susținem eforturile în această direcție. Planurile noastre nu constă doar în a aduce clienții în platforma prin intermediul canalului online, ci și vânzarea produselor pe această cale”, explică Neacșu.

Strategia băncii este de a avea o abordare echilibrată între modelul clasic de banking și cel digital, trecând ușor către o platformă de tip omnichannel. Banca a derulat în ultima perioadă mai multe proiecte în zona de digital, precum integrarea cu Ghișeul.ro, deschiderea către Apple Pay sau lansarea canalului de înrolare online.

Bogdan Neacșu a participat la conferința Future Banking, organizată de wall-street.ro în parteneriat cu ING Bank (Innovation Partner), Smart Fintech (Gold Partner), Banca Comercială Română (gold partner), Elevator Lab - powered by Raiffeisen (Gold Partner), Temenos (Gold Partner), Orange Money (Silver Partner), Banca Transilvania (Silver Partner), UniCredit Bank (Silve Partner), Modex (Silver Partner), First Bank (Silver Partner), Namirial Group (Silver Partner), Raiffeisen Bank (Silver Partner), CEC Bank (Silver Partner), Mastercard (Silver Partner), RocaX (Silver Partner), Twispay (Silver Partner), Prime Dash (Silver Partner), TBI Bank (Silver Partner), Beez (Silver Partner), Citi (Silver Partner).

Sursa foto: Agerpres Foto