Pe parcursul anului 2020, BRD și FC Viitorul Constanța au semnat contracte pentru facilități de credit în valoare de peste 3,5 milioane de euro, destinate atât finanțării proiectelor de investiții, cât și derulării în condiții optime a activității curente a companiei.

Astfel, finanțarea în sumă de aproximativ 3 milioane de euro a vizat proiectul de modernizare și extindere a centrului de pregatire sportivă „Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, care are ca obiectiv extinderea cu spații destinate cazării juniorilor, antrenamentelor și recuperării, precum și cu o zonă administrativă nouă.

Recent, banca a acordat companiei și un alt credit, în valoare de 2,5 milioane de lei, pentru capital de lucru, prin programul „IMM Invest”.

”Acest proiect de investiții marchează încă o etapă în parteneriatul nostru cu FC Viitorul și cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” - unul dintre reperele europene în materie de educare, formare și lansare a tinerilor fotbaliști în sportul profesionist”, a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonator al polului Corporate.

”Este foarte important pentru noi să definitivăm anul viitor prima etapă din ceea va deveni unul dintre cele mai performante complexuri sportive din Europa Centrală și de Est, destinate formării și pregătirii viitorilor fotbaliști de succes pe plan internațional”, a declarat Gheorghe Popescu, Președintele clubului FC Viitorul Constanța.

Fondată în anul 2009, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” este cel mai mare proiect fotbalistic din sud-estul Europei. În același timp, Academia este, în ultimul deceniu, cea mai importantă pepinieră din România de tineri jucători valoroși promovați la echipele naționale de seniori și juniori, precum și principalul furnizor al clubului de prima ligă, FC Viitorul Constanța, a cărui echipă de seniori a dobândit titlul de campioană a României în anul 2017, precum și pe cele de câștigătoare a Cupei și Supercupei României în 2019.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri