DPD România deschide un nou depozit lângă București, la Bragadiru, pe o suprafață de 3.000 de mp, a relocat o parte din depozitele din țară în spații mai mari și angajează peste 300 de oameni.

În noul depozit din Bragadiru s-a investit aproximativ de 500.000 de euro, preponderent în utilaje și echipamente (cântare, scannere și conveiere extensibile), conform unui comunicat de presă transmis de către companie.

Acesta va prelua o treime din fluxul de livrări care trece în prezent prin depozitul din Mogoșoaia și vizează în special eficientizarea livrărilor și ridicărilor din zona de sud a Bucureștiului și a județului Ilfov. Se urmărește evitarea traficului, a distanțelor mari și livrarea unui număr cât mai mare de colete într-un timp cât mai scurt, spun reprezentanții companiei. Investiția va duce la crearea a aproximativ 100 de noi locuri de muncă - angajați la depozit și curieri.

„Am luat în calcul modificarea comportamentului consumatorilor care preferă din ce în ce mai mult cumpărăturile online, având, pe bună dreptate, pretenții mai mari legate de siguranța și rapiditatea livrărilor. De aceea ne-am străduit să deschidem acest nou depozit într-un termen foarte scurt, pentru a fi funcțional cu ocazia perioadelor de vârf ale acestui an, Black Friday și sărbătorile de Crăciun, când toate estimările ne arată că vom avea volume cu până la 25% mai mari decât anul trecut”, a declarat Karla Codrea, CEO DPD România.”, a declarat Karla Codrea, CEO DPD România.

Cele mai mari creșteri de livrări înregistrate anul acesta de firma de curierat DPD România au fost de Paște când, din cauza pandemiei și restricțiilor impuse în starea de urgență, Românii au comandat foarte mult online, înregistrându-se creșteri de 58%, față de aceeași perioadă a anului trecut.

În luna mai 2020, DPD România anunța o creștere de 36% a cifrei de afaceri. Tot în luna mai, livrările internaționale înregistrau o creștere de 28% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Compania de curierat DPD România face parte din DPDgroup, lider european în livrările rutiere, și este activă pe piața locală din 2008, după preluarea Pegasus Courier. Are peste 1.800 de angajați (inclusiv francizele) și peste 15 milioane de colete livrate anual. DPD efectuează livrări la cele mai mici prețuri în toate țările Uniunii Europene.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri