Revolut lansează versiunea web a aplicației, ca să îți poți accesa contul și de pe laptop

Revolut, aplicația financiară globală, a anunțat lansarea versiunii web a aplicației pentru cei peste 13 milioane de utilizatori din Spațiul Economic European (SEE), Australia, Canada, Singapore, Elveția, Japonia și Statele Unite ale Americii. Clienții Revolut își pot accesa acum aplicația și prin intermediul unui browser folosind un calculator sau laptop.

Fie că un client Revolut și-a pierdut telefonul sau cardul ori pur și simplu preferă să își verifice contul de pe calculator, poate face acest lucru prin intermediul aplicației web.

Utilizatorii Revolut se pot conecta în siguranță atunci când doresc să folosească versiunea web a aplicației, fiind protejați de autentificarea cu doi factori (2FA). Aplicația web le oferă o vizibilitate completă asupra contului lor Revolut, istoricul tranzacțiilor și carduri. De asemenea, își pot bloca/debloca cardurile și codul PIN sau să își pot activa/dezactiva setările de siguranță ale cardurilor.

Clienții Revolut își pot alimenta acum contul și de pe aplicația web; prin transfer bancar, prin intermediul unei cărți de debit sau credit sau cu ajutorul serviciului Apple Pay (acolo unde este disponibil și este folosit browser-ul Safari). În situația în care clienții au întrebări sau întâmpină dificultăți, aceștia pot contacta echipa de suport prin intermediul chat-ului web sau prin accesarea întrebărilor frecvente (FAQs).

Pentru a accesa versiunea web a aplicației, utilizatorii trebuie să acceseze pagina securizată Revolut, să își introducă numărul de telefon și să urmeze pașii indicați pe ecran.

Citeste si:
Pierderile anuale ale Revolut s-au dublat în urma majorării costurilor
Pierderile anuale ale Revolut...

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri