OMNIASIG Vienna Insurance Group anunță lansarea soluției ce le va permite clienților să plătească online toate polițele de asigurare emise de către companie.

Utilizatorii care doresc să își plătească online polițele emise de către OMNIASIG Vienna Insurance Group trebuie să parcurcă următorii pași, având la îndemână un card bancar:
• Intră pe www.omniasig.ro, secțiunea Plată polițe
• Introduce seria și numărul poliței sau IBAN-ul acesteia, suma de plată, precum și moneda în care va face plata.

În perioada următoare, această opțiune de plată online a polițelor va putea fi accesată și din aplicația de mobil OMNIASIG ce se va lansa în curând.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă de peste 25 de ani pe piața asigurărilor din România. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare, o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național și peste 1.100 de angajați.

Sursa foto: unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri