Prima conferință Future Banking din acest an, de pe 18 mai, oferă în premieră posibilitatea de a alege tema unui workshop dedicat creării de produse inovatoare în zona serviciilor financiare. Acest masterclass de inovație va fi susținut de CEO-ul Qualitance, Mike Parsons, expert în transformare digitală și marketingul de produs.

Evenimentul Fututre Banking din 18 mai reunește cei mai importanți actori din domeniul digitalizării, atât din sectorul public, cât și din cel privat, inclusiv instituțiile financiare care dau ora exactă în transformarea digitală. Conferința se va desfășura într-un format hibrid, fiind transmisă și pe platforma de evenimente IC.Events, cât și pe rețelele de social media.

Mike Parsons, CEO-ul Qualitance, are o carieră impresionantă în a ajuta variate businessuri să crească, pornind de la zero, dar și companii deja consacrate în domeniile lor, care au decis transformarea digitală.

Alege alături de noi tema workshop-ului susținut de Mike în 18 mai. Votează mai jos.

Fie că vorbim despre bănci din Europa și până la Ford Motors în Australia sau Anastasia Beverly Hills, Mike a adus ”uneltele”, dar și know-how-ul necesar prentru dezvoltarea de produse inovatoare, fiind în același timp pasionat și aplicând în aceste companii principii de design thinking.

În timpul activității sale în domeniul adevertisingului, Mike a câștigat câteva premii de renume mondial precum DA&D Pencils, Cannes Lion`s, Effie’s și un premiu TED.

Ceilalți speakerii care vor dezbate pe subiectul digitalizării la conferința Future Banking sunt:

  • Răzvan Sighinaș, CIO, ING Bank România;
  • Ciprian Teleman, Ministrul Cercetării, Inovației și Digitalizării în Guvernul României;
  • Iulian Popescu, consilier de stat la Cancelaria Primului Ministru al României;
  • Octavian Oprea, președintele Autorității pentru Digitalizarea României (ADR)
  • Haris Hanif, CEO al Orange Money România;
  • Bogdan Ivănel, managing director al Code for Romania;
  • Adrian Dinculescu, partnership & alliances manager în cadrul Namirial;

Evenimentul Future Banking este susținut de ING Bank România (Innovation Partner), Mastercard (Gold Partner), Namirial (Silver Partner), UniCredit Bank (Silver Partner), Orange Money (Silver Partner) și Qualitance (Supporting Partner).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri