CEC Bank anunță finanțările prin programul AGRO IMM Invest. Antreprenorilor din agricultură pot avea acces la credite cu dobânzi subvenționate, garanții de stat, dar și la sume nerambursabile, de până la 10% din valoarea finanțării.

Agro IMM Invest este un program guvernamental care ajută fermierii și întreprinderile din agricultură, acvacultură, pescuit și sectorul alimentar să obțină finanțări pentru activitatea curentă sau pentru investiții, în condiții avantajoase.

Prin acest program, clienții pot beneficia de un grant (sume nerambursabile) de până la 10% din valoare finanțării și de garanții de stat, prin FNGCIMM, de până la 90% din valoarea creditului. Comisioanele FNGCIMM, de risc și de administrare sunt subvenționate de stat în proporție de 100%, pe toată durata de creditare.

Dobânda pentru creditele AGRO IMM Invest este subvenționată de stat pe o perioadă de 8 luni. După această perioadă, dobânda va fi ROBOR la 3 luni, la care se adaugă o marjă fixă de 2,5% în cazul creditelor pentru activitatea curentă, respectiv 2% în cazul creditelor pentru investiții.

Retail jobs

CEC Bank este unul dintre cei mai mari finanțatori ai agriculturii, iar acest domeniu se află pe primul loc în topul finanțărilor noastre în 2020, cu volume de peste un miliard de lei, fiind urmat de construcții și industrie - Bogdan Neacșu, director general CEC Bank

Plafonul maxim al creditelor Agro IMM Invest, pe care un client le poate solicita, nu poate depăși 10 milioane de lei (credit pentru investiții și/sau pentru capital de lucru).

Programul nu permite refinanțări ale creditelor în derulare. În plus, creditele din cadrul programului nu pot fi utilizate pentru implementarea proiectelor finanțate din ajutoare de stat sau fonduri europene.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri