Să rămâi competitiv într-o piață în care concurenții tăi se digitalizează rapid este cu siguranță o provocare mare pentru orice IMM. Companiile care au început digitalizarea devreme au dobândit avantaje competitive, dar există soluții care îți permit să arzi etape și să adopți soluții tehnologice pentru a intra în era digitală, a reduce costurile și a ține pasul cu competiția.

Meetup-ul Digital IMM, powered by Visa, va prezenta joi, 24 iunie, începând cu ora 11:00, soluțiile prin care IMM-urile românești pot rămâne competitive într-o economie care se mută tot mai mult în zona digitală.

Spațiul tradițional, offine, nu mai este o soluție dacă vrei ca afacerea ta să reziste, pentru că atât competiția, cât și clienții tai, s-au mutat în online.

Speakerii Digital IMM îți vor oferi cele mai eficiente instrumente pentru transformarea digitală a IMM-ului tău, de la acceptarea plăților electronice, semnătura digitală și până la fondurile pe care le poți obține pentru a accelera drumul spre digital.

Nu în ultimul rând, joi, începând cu ora 11:00, vom dezbate și planurile Guvernului pentru susținerea IMM-urilor în procesul de digitalizare și care sunt proiectele de simplificare a relației cu ANAF-ul și alte autorități publice. Speakerii confirmați până acum sunt:

Retail jobs

Nu lăsa digitalizarea pe mâine și alege să rămâi competitiv. Participă la Digital IMM și pregătește-ți compania pentru concurența din era digitală.

Te poți înscrie gratuit aici!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri F