Raiffeisen Bank, alături de partenerul său UNIQA, oferă acum posibilitatea achiziționării de asigurări online, direct de pe site-ul băncii, secțiunea asigurări-online. Asigurările sunt disponibile pentru cazurile de accident, afecțiuni grave, spitalizare și intervenții chirurgicale.

Aceste tipuri de asigurări se adresează tuturor persoanelor care doresc să fie protejate în cazul producerii unui eveniment nefericit. Fiecare produs de asigurare oferă multiple variante de acoperiri de riscuri și beneficii și poate fi configurat de către client în funcție de nevoile sale, simplu și rapid, direct pe site-ul băncii.

„Ne dorim să punem la dispoziție o gama cât mai largă și variată de servicii și produse. Prin parteneriatul cu UNIQA, Raiffeisen Bank își completează gama online, iar faptul că ne extindem și ne diversificăm în acest fel răspunde perfect strategiei noastre de a direcționa clienții cu precădere către canale digitale, de a oferi cât mai multe servicii și produse online, simplu și rapid.” a spus Cătălin Munteanu, director pe aria aria clienți persoane fizice la Raiffeisen Bank.

„Alături de partenerul nostru Raiffeisen Bank, ne propunem să dezvoltăm parcursul UNIQA în România pozitionand clienții în centrul acțiunilor, înțelegându-le nevoile și oferindu-le soluții de asigurare relevante, simple și accesibile. Completăm strategia de produse cu programe și inițiative de eficientizare și automatizare a proceselor atât în zona de vânzare, cât și de post-vânzare, accelerăm eforturile de digitalizare și investim în calitatea serviciilor, pentru o experiență superioară oferită clienților noștri.”, au declarat reprezentanții UNIQA.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri