Platforma de marketing creată de Dateio ce stă la baza ShopSmart se bazează pe datele tranzacționale cu cardul ce le oferă clienților băncilor partenere oferte direct în aplicația lor de mobile banking.

ShopSmart este disponibilă direct în aplicația de mobile banking a UniCredit Bank, SmartBanking, oferind clienților beneficii sub forma ofertelor de tip cashback de la parteneri locali și internaționali.

„Lansarea parteneriatului cu UniCredit Bank în România este un pas important pentru noi pe piața locală, fiind a doua bancă cu care avem o colaborare aici, după lansarea programului George Moneyback împreună cu BCR în 2021. Vedem în continuare un interes crescut din partea altor bănci din piață pentru platforma noastră ce oferă clienților un mai bun value proposition și crește engagement-ul lor cu banca. În același timp, comercianții noștri parteneri vor ajunge cu ofertele lor la un număr mai mare de clienți, cu un mecanism de marketing bazat pe rezultate, ceea ce îi va ajuta să își îndeplinească obiectivele prin campanii mai eficiente. Avantajul soluției noastre e dat de posibilitatea de a ținti precis clienții, pe baza comportamentelor lor reale de consum și atribuire exactă a unui canal digital în magazine fizice – ambele caracteristici fiind unice acestui canal de marketing,” a spus Ondrej Knot, Co-Founder & CEO Dateio.

Noua tehnologie de la Dateio oferă clienților băncii o experiență superioară, permisă prin capacitățile de analiză avansată a datelor. Dateio colaborează în prezen cu 10 instituții financiare internaționale care îi permit să ajungă cu ofertele comercianților parteneri la 1,2 milioane de clienți în România și peste 3,5 milioane în Europa Centrală și de Est.

Dateio a intermediat un total de peste 12 milioane de euro în beneficii către clienții băncilor partenere, datorită rețelei de peste 300 de comercianți parteneri în țările în care activează.

Fintech-ul Dateio oferă o platformă de marketing bazată pe date tranzacționale cu cardul și inovație bazată pe procesarea acestor date. Compania este în curs de lansare a soluției sale pe piețele din Austria, Ungaria și Croația, ceea ce va conduce la creșterea portofoliului de clienți până la 6-7 milioane de clienți. În același timp, Dateio urmărește extinderea prezenței sale și în alte țări din Vestul Europei. Fintech-ul Dateio a fost înființat în 2013, în Praga.

Sursa foto: Dateio

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri