Antreprenorii au multe necunoscute în afaceri, dar ținta lor este ca mereu să poată avea predictibilitate. Din acest motiv vom discuta despre variabilele în business în cadrul unui nou eveniment Future Banking Meetups, organizat de Future Banking și ING Bank. Evenimentul are loc joi, 18 noiembrie, de la ora 11.00.

Antreprenorii vor să știe care sunt costurile pe care le au în fiecare lună. Astfel, își pot administra afacerea mai bine și în momente de succes, dar și în momente dificile. De la acest context pleacă Future Banking Meetups - „Variabilele în business: cum îți administrezi afacerea mai bine” ce va avea loc joi, 18 noiembrie.

Poți să te înscrii la eveniment la acest link.

Predictibilitatea este una dintre principalele nevoi ale antreprenorilor români. Mai ales in contextul local de afaceri, care este unul dinamic si pe alocuri imprevizibil.

Ultimele 18 luni au arătat că antreprenorii trebuie să aibă parteneri de afaceri corecți, iar când vine vorba de alegerea băncilor, să poată să-și facă un plan pe termen lung.

Teme abordate:

  • Cum au fost ultimele 18 luni pentru antreprenori
  • Cele mai importante lucruri de care au avut nevoie pentru a putea avea control mai mare asupra afacerii
  • Cum construiești o afacere predictibilă în timpuri impredictibile
  • Impactul fluctuaților de costuri asupra antreprenorilor
  • NG FIX - de ce sunt importante pachetele cu costuri fixe pentru antreprenori

Future Banking Meetups este organizat pe platforma de evenimente virtuale IC Events. Poți să te înregistrezi la eveniment aici. Poți pune întrebări speakerilor, să afli informații utile pentru afacerea ta sau să faci schimb de cărți de vizită cu alți participanți pentru a putea discuta cu ei ulterior.

Speakerii evenimentului Future Banking Meetups vor fi:

Cosmin Ion, Expert IMM, divizia Business Banking în cadrul ING Bank. De la el vom afla despre pachetele destinate antreprenorilor, nevoia de costuri fixe ale acestora și de ce în parteneriatul cu o bancă oamenii de afaceri din România, mai ales cei cu business-uri mici și mijlocii, vor să aibă predictibilitate.

Radu Mihai Mitrea este administrator al Medo, o clinică medicală privată din Brașov, înființată în anul 1994. În prezent, Medo dispune de 28 de medici angajați și colaboratori, 10 asistenți medicali și o clinică modernă, dotată conform celor mai înalte standarde. Are în portofoliu peste 10.000 de asistați permanenți și 286 de firme contractante.

Mihai Horhoianu este proprietarul magazinului online Inpuff.ro. Produsele companiei se împart în 3 categorii: Made in Romania, Produse exclusive InPuff Made in Romania, dar și Produse de import cu garanție de calitate InPuff. 95% din portofoliul magazinului online este format din produse create la noi în țară.

Future Banking Meetup este susținut de către ING Bank. ING oferă pachetul ING FIX, care au patru variante pentru antreprenorii care au nevoie de soluții adaptate afacerii lor: Online, Lei, Valută și Complet.

Pachetele ING FIX pornesc de la un cost standard de 65 de lei lunar și oferă cont curent în lei, card business, internet banking, operațiuni intrabancare nelimitate, operațiuni interbancare în lei (între 20 de operațiuni până la nelimitat, în funcție de pachetul ales), un cont POS cu terminat POS gratuit și comision per tranzacție încasată de 0,7% versus 1%.

Înscrie-te aici pentru a afla povestea celor doi antreprenori, dar și modalitățile prin care poți să ai costuri fixe în relația cu banca. Evenimentul are loc joi, 18 noiembrie, de la ora 11.00.

Sursa foto: Future Banking

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri