UniCredit Bank digitalizează procesul de acordare de credite de tip imobiliar și/sau ipotecar și oferă o nouă funcționalitate clienților care accesează un împrumut ipotecar.

Concret, odată ce au aplicat pentru produsul de tip ipotecar/imobiliar dorit într-o sucursală a UniCredit Bank și au validat în contextul acestui proces o adresă personală de e-mail, clienții vor putea beneficia de posibilitatea de a transmite băncii online, prin intermediul unei platforme dedicate, mai multe documente necesare, potrivit creditorului italian.

Citește și: Cât de scump este să îți cumperi o casă prin credit ipotecar în România: Topul celor mai bune oferte din piață

„Creditul ipotecar este un produs central în portofoliul UniCredit Bank pentru persoane fizice și vrem să le oferim clienților noștri atât produse competitive, cât și un proces de creditare transparent, simplu, în care să navigheze cu ușurință și care să le ofere cadrul potrivit pentru a-și putea lua deciziile”, a declarat Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Documentele care pot fi trimise online sunt documentele de proprietate ale imobilului care urmează a fi achiziționat și respectiv documentele necesare semnării contractului de vânzare-cumpărare și celui de ipotecă imobiliară, de informare prin intermediul e-mail-ului cu privire la pașii ce trebuie parcurși în fiecare etapă din proces, dar și de primirea de informații constante despre stadiul dosarului, atunci când sunt disponibile.

Citește și: Credit ipotecar pe termen lung vs. termen scurt. Ce să alegi ca să îți minimizezi costurile

„În paralel cu lansarea sucursalei dedicate de tip Mortgage Center, unde clienții beneficiază de suportul necesar din partea unor specialiști dedicați, cu o foarte mare experiență în domeniu, am continuat să lucrăm și la simplificarea și digitalizarea proceselor implicate în creditarea pentru locuințe, pentru a elimina cât mai multe din drumurile necesare la bancă în definitivarea acestui proces”, a mai spus Antoaneta Curteanu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri