TBI Bank crește din nou dobânzile pentru depozitele online și offline în lei, cu mai multe tipuri de maturități. În top este depozitul online pe 36 de luni, acum cu o dobândă anuală fixă de 6%, după ce inflația, ajunsă la 10,2% și în continuă creștere, a afectat și mai mult puterea de cumpărare a românilor.

Alte rate ale dobânzii pentru depozitele în lei sunt de 5,5% pentru 24 de luni, 5,2% pentru 18 luni și 5% pentru 12 luni. În plus, banca oferă o soluție de top și pentru opțiunile de economisire pe perioadă scurtă, astfel încât să acopere nevoile de economisire pe termen scurt, mediu și lung ale românilor.

Citește și: Ce a făcut inflația cu dobânda pe care trebuia s-o primești la depozitul bancar

Pe lângă aceste dobânzi, TBI oferă comisioane 0 pentru deschiderea unui cont de depozit online sau offline, în sucursale, dar și pentru administrarea și depunerea sau retragerea banilor în numerar la scadență.

Citește și: Expert financiar: Cum ne protejăm banii într-o perioadă cu inflație mare dar și agravată de război

Clienții își pot prelungi depozitul dacă aleg reînnoirea automată la scadență și capitalizarea dobânzii. De asemenea, clienții beneficiază în continuare de o dobândă anuală de 1% chiar și atunci când au nevoie de economiile lor înainte de termen și aleg să închidă depozitul mai devreme dacă apar nevoi neprevăzute.

În 2021, depozitele consituite de persoane fizice la TBI au crescut în România cu peste 50%, în timp ce, conform BNR, volumul depozitelor retail a fost în scădere.

Citește și:

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri