Raiffeisen Bank anunță o nouă nominalizare în echipa sa de conducere. Consiliul de Supraveghere al băncii a numit-o pe Alina Rus pentru conducerea Diviziei de Control Financiar și Contabilitate (CFO). Nominalizarea va deveni efectivă după obținerea autorizării din partea Băncii Naționale a României. Alina face parte din echipa Raiffeisen Bank de aproape 20 de ani, cu o experiență în managementul riscului de credit pentru IMM-uri și corporații, în coordonarea și transformarea proceselor de creditare, precum și în domeniul reglementărilor din aria ei de expertiză. Din 2015 până în prezent Alina a condus activitățile de management al riscului de credit pentru IMM și Corporații.

În acest moment conducerea executivă Raiffeisen Bank este formată din șapte membri: Zdenek Romanek - Președinte & CEO, Cristian Sporis - Vicepreședinte Corporații, Vladimir Kalinov - Vicepreședinte Retail, Mircea Busuioceanu - Vicepreședinte Risc (CRO), Bogdan Popa, Vicepreședinte Operațiuni și IT (COO), Mihail Ion - Vicepreședinte Piețe de Capital, Servicii Bancare de Investiții și Planificare Financiară Personală și Alina Rus care se alătură de astăzi ca Vicepreședinte și CFO. Mihai și Alina sunt în curs de autorizare de către BNR.

Alina Rus s-a alăturat echipei Raiffeisen Bank în 2003 lucrând în divizia IT, iar începând cu 2004 a făcut parte din divizia Risc, departamentul de analiză financiară. În 2008 devine director al echipei Analiză Financiară și Rating, iar din 2015 preia că director executiv, zona de risc de credit pentru toate segmentele non-retail ale băncii.

Grupul Raiffeisen are 25 de ani de activitate pe piață bancară din România și deservește peste 2,28 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are aproape 4.700 de angajați, 300 de agenții în toată țară, 1.131 ATM-uri & MFM-uri și o rețea de peste 26.400 POS-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri