Banca Transilvania, în colaborare cu Visa, lansează, în premieră în Europa, cardul virtual cu design animat. Este un card de debit, în lei, pentru persoanele fizice, care poate fi folosit din aplicaţia BT Pay, exclusiv pentru plăți online.

Cardul virtual animat este destinat plăților online și se emite exclusiv din BT Pay. BT Pay vine și cu alte opțiuni noi, care ajută clienții să economisească, să-și majoreze creditul pe card și să aibă acces la conturile curente, indiferent de valuta acestora.

Una dintre noile funcționalități, posibilitatea de a adăuga în aplicație toate conturile curente deschise la Banca Transilvania, a transformat BT Pay din wallet în aplicație de mobile banking și înseamnă acum experiență în 360, cu acces la conturile curente și cardurile BT. Aplicația are un design nou, cu toate opțiunile de bază pe ecranul principal.

Alte opțiuni noi în aplicație:

  • Majorarea creditului pe card: după parcurgerea etapelor online, în aproximativ 10 minute, banii sunt disponibili imediat. Valoarea împrumutului este de până la 50.000 de lei, în funcție de produs și condiții de eligibilitate. Majorarea se poate face pe unul dintre următoarele carduri: STAR Forte/Forte Medici, Star Gold/Gold BT-Rotary, BT Flying Blue Classic și Premium.
  • Economisire cu Round-Up: la fiecare plată la POS sau online, cu cardul de debit BT: suma cheltuită este rotunjită până la 1, 5 sau 10 lei și este mutată automat într-un cont de economii distinct, pentru care se primește dobândă de 5,25%/an. Dacă pragul de rotunjire este de 10 lei, pentru o plată de 3,5 lei, round-up-ul este de 6,5 lei, sumă care va fi transferată automat în contul de economii Round-Up.
  • Adăugarea conturilor curente BT, indiferent de valută: clienții își pot consulta soldurile și istoricul tranzacțiilor din ultimele 30 de zile. De asemenea, aceștia pot transfera bani (lei) către conturile proprii sau către alte persoane, respectiv pot seta plăți recurente.

„Ne bucurăm să marcăm o premieră la nivel european, prin design-ul animat al noului nostru produs și să adăugăm cardul virtual printre opțiunile pe care le oferim clienților. Cine are un astfel de card este în control când cumpără online, poate să își gestioneze mai bine bugetul și să fie și prietenos cu mediul. Experienţa este cât se poate de simplă: cardul este emis instant și poate fi folosit imediat, alimentat dintr-un alt card BT din BT Pay, detaliile pentru plățile online sunt la îndemână, iar confirmarea plății se face tot prin aplicație”, declară Oana Ilaș, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri