Revolut a lansat Trading Pro, un nou instrument util pentru clienții care au experiență în tranzacționarea bursieră. Cu Trading Pro, investitorii individuali pot beneficia de comisioane de tranzacționare redusă și limite mai mari pentru ordine atât pentru tranzacțiile făcute cu acțiuni listate pe piețele americane și europene, cât și pentru ETF-uri

Revolut a adăugat la portofoliul său produsul de trading pentru utilizatorii avansați Trading Pro. Acesta este un instrument util pentru traderii experimentați, deoarece îmbunătățește experiența investițională prin intermediul unor funcționalități analitice avansate. Noul produs, oferit de Revolut Securities Europe UAB, este disponibil sub forma unui abonament suplimentar față de planul financiar deținut de client, cu excepția utilizatorilor Ultra, care beneficiază de el gratuit, fiind inclus în costul planului.

Cu Trading Pro, investitorii activi pot beneficia de comisioane reduse la tranzacțiile realizate cu Revolut, de la 0,25% la 0,12%, în cazul în care numărul tranzacțiilor realizate depășește numărul celor incluse fără costuri suplimentare în planul de bază al clientului. Însă, se pot aplica alte taxe.

Trading Pro le permite clienților Revolut să își seteze limite pentru ordine la valori superioare, atât la tranzacțiile de acțiuni listate pe piețe americane, cât și pentru cele din Spațiul Economic European (SEE) și pentru Fonduri Tranzacționate pe Bursă - Exchange Traded Funds (ETF).

Limitele cresc de la 10.000 de dolari la limita maximă de 1.500.000 de dolari/ ordin, în cazul acțiunilor americane, și de până la 1.500.000 de euro, pentru acțiunile listate în SEE și ETF-uri, cu o limită de maximum 50.000 de acțiuni/ tranzacție.

Clienții vor avea acces la funcții avansate de analiză, inclusiv referința de performanță, monitorizarea profitului și a pierderilor realizate, alocarea portofoliului etc. Trading Pro vine și cu o versiune pentru desktop (trade.revolut.com), unde investitorii își pot seta spații personalizate, pot monitoriza trenduri sau pot executa tranzacții.

Pentru toți utilizatorii, Revolut a introdus, de asemenea, programul de tranzacționare extins pe piață pentru acțiunile din SUA. Disponibilitatea tranzacționării acțiunilor la companii listate pe piețele americane a crescut de la 6,5 ​​ore la 16 ore pe zi. Utilizatorii Revolut pot tranzacționa acum între orele 4:00 EST (10:00 CET) - 20:00 EST (2:00 CET). Numai ordinele limită și tranzacționarea cu acțiuni întregi vor fi disponibile în timpul programului de piață extins. Orele de piață extinse sunt supuse unor riscuri suplimentare sau mai mari în comparație cu orele normale de tranzacționare. Clienții ar trebui să se documenteze în legătură cu riscurile relevante din documentul de descriere a riscurilor Revolut, disponibil pe site, înainte de a lua orice decizie de investiție.

Sursa foto: Revolut România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri