Cele mai dorite cadouri de romani pentru Craciun sunt gadgeturile de ultima generatie (28,23%) si vacantele in strainatate (23,29%), arata un studiu derulat de Liberty Center pe platforma Ivox.ro si la care au raspuns aproape 1.500 de persoane.

De pe lista de cadouri pe care si le doresc romanii anul acesta, nu lipsesc nici hainele si accesoriile. Astfel, 13.47% dintre respondenti si-au exprimat dorinta de a primi astfel de daruri.

Surprinzator, bijuteriile si parfumurile scumpe nu ocupa un loc fruntas in clasamentul obiectelor dorite sub brad. Doar 4,54% dintre respondenti si-ar dori astfel de cadouri. Nici cartile nu se bucura de o soarta foarte buna, obtinand un procent de 3.52%.

Alte cadouri mentionate de romani includ aparaturi electrocasnice, obiecte de decoratiuni interioare sau daruri de lux, precum masini straine.

Am observat ca de la an la an creste numarul persoanelor care isi doresc gadget-uri de Craciun si aici ma refer la telefoane de ultima generatie, tablete sau playere muzicale”, afirma Mihaela Ciceu, managerul departamentului de relatii cu clientii din cadrul Liberty Center.

Studiul a fost derulat pe 1 decembrie pe platforma Ivox.ro si pentru acesta au raspuns 1.477 de persoane cu varste intre 10 si 60 de ani. Dintre acestea, aproape 700 au fost barbati.

Liberty Center organizeaza in perioada 1-23 decembrie o campanie prin care toate persoanele care fac cumparaturi de peste 50 de lei din magazinele centrului comercial in aceasta perioada se pot inscrie la tombola de sarbatori si au sansa sa castige premii constand in sisteme home-cinema, tablete iPad, telefoane inteligente iPhone si peste 3000 de vouchere de reducere la magazinele din incinta mall-ului. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 23 decembrie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Panseea, o afacere cu cosmetice naturale „proaspete”
Setari Cookie-uri