Cea mai mare parte a contractului revine IBM Romania, care va furniza servicii de suport IT pentru sistemul informatic integrat al SRR in valoare de 24,9 milioane de lei (TVA inclusa).

In cazul S&T Romania, societatea va asigura serviciile de suport IT pentru sistemul de arhivare digitala al SRR pentru suma de 4,1 milioane de lei (TVA inclusa).

Serviciile de suport IT pentru statii de lucru si utilizatori au fost atribuite Logic Computer, contract pentru care SRR va achita 4,9 milioane de lei (TVA inclusa).

Citeste si:

IBM Romania este unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii IT. Anul trecut, subsidiara companiei americane IBM a consemnat o cifra de afaceri de 227,02 milioane de lei (53,4 milioane euro), de la 216,6 milioane de lei in 2009.

S&T Romania este parte a grupului S&T, un important furnizor de consultanta, solutii si servicii IT in Europa Centrala si de Est. In 2010, societatea a consemnat afaceri de 186,1 milioane de lei.

Controlata de trei persoane fizice, Logic Computer comercializeaza PC-uri si componente IT si a inregistrat afaceri de 31,02 milioane de lei in 2010.