De asemenea, compania si-a majorat numarul de salariati cu aproximativ 50%, ajungand la peste 1.200 de angajati, a anuntat producatorul de aplicatii software.

"Am avut un an cu foarte multe reusite. Ne-am consolidat prezenta pe pietele internationale, unde furnizam solutii si servicii IT atat pentru organizatii private cat si pentru institutii publice. Evolutia permanenta a impus cresterea echipei, astfel ca in prezent avem 1.200 de angajati (...)", a declarat directorul general si presedintele Consiliul de Administratie al Siveco Romania, Irina Socol.

Printre cele mai importante realizari ale Siveco Romania pentru anul 2011 se numara contractul care va asigura servicii de dezvoltare si mentenanta software pentru diferite aplicatii IT necesare Oficiului pentru Publicatii al Uniunii Europene.

Vor o crestere de 15% in acest an

Citeste si:

Pentru acest an, conducerea companiei si-a propus o crestere de circa 15% comparativ cu businessul de anul trecut.

„Ne propunem ca in 2012 sa mentinem o rata de crestere de 15%, in conditiile in care avem deja semnate contracte pentru importante proiecte multianuale de informatizare, in pietele din zona Africii de Nord, Orientului Apropiat si Mijlociu, CIS si din Uniunea Europeana”, a adaugat Irina Socol.

Siveco a fost infiintata in anul 1992 si in prezent se numara printre cei mai importanti integratori de sisteme IT si dezvoltatori de aplicatii software de pe piata locala.

Actionarii Siveco Romania sunt compania Siveco Netherlands, cu 42,2% din actiuni, PEF V Information Technolagy (Luxemburg) - 22,5%, Intel Capital (Cayman) Corporation (Insulele Cayman) - 10%, Irina Socol - 10,98%, Alexandru Radasanu - 7,62%, Siveco Romania - 3,75%, Florin Ilia - 2,68%, Daniela Bichir - 0,14% si Aurora Ecaterina Crusti - 0,14%.