Hitachi transforma centrele traditionale de date in centre de informatii prin patru elemente-cheie:

Virtualizarea – integrarea unitara a serverului si a stocarii virtuale va ajuta sa administrati cresterea de date prin solutii inovative de stocare, fara operatiuni perturbatoare si fara investitii majore.

Automatizarea – stim ca bugetul de administrare a infrastructurii dvs. IT&C depaseste costurile initiale de achizitie a acesteia. Hitachi va ofera solutii de stocare dinamica, prin care puteti diminua costurile, spori rapiditatea si reduce riscurile in mod automat.

Cloud Computing – poate ca la momentul actual nu utilizati servicii IT pe model cloud, dar cu siguranta veti avea nevoie de ele. Solutiile Hitachi va permit sa adoptati si sa evoluati catre modele tip cloud computing in propriul dvs. ritm, cu riscuri minime.

Serviciile IT sustenabile – majoritatea companiilor urmaresc sa minimizeze impactul propriilor afaceri asupra mediului. Tehnologia eco-friendly superioara a produselor Hitachi le plaseaza printre cele mai ecologice din lume.

44 dintre primele dintre primele 50 de companii din Fortune 500 au incredere in Hitachi pentru asigurarea performantei IT maxime. De la marile corporatii multinationale pana la afaceri mici si mijlocii, solutiile si serviciile inovative de management al informatiilor furnizate de Hitachi deschid o lume de noi oportunitati: pot reduce cu pana la 80% costurile pentru solutiile IT si ofera o fiabilitate si accesibilitate fara precedent a centrelor de date.

Social Innovation Busines – Hitachi ofera solutii prin care atat clientii nostri, cat si societatea au de castigat. Vii alaturi de noi? hitachi.ro