Apple pregateste un nou eveniment in aceasta toamna, dupa ce a trimis catre presa invitatiile pentru lansarile ce vor avea loc marti, pe 23 octombrie, relateaza Engadget.com.
Sub sloganul “We’ve got a little more to show you” (Mai avem inca ceva sa va aratam – trad.), Apple pregateste lansarea unei tablete iPad Mini, cu o diagonala de pana in 8 inch si este foarte posibil sa asistam si la lansarea unei versiuni Mac Book Pro de 13 inch, echipat cu un ecran tip Retina Display.

La numai cateva saptamani de la lansarea mult asteptatului iPhone 5, Apple va prezenta in cursul evenimentului desfasurat in San Francisco o noua tableta – de aceasta data o versiune mai mica fata de cea a binecunoscutei tablete iPad, cu o diagonala de 9,7 inch.

Pana in acest moment, certitudinile legate de viitoarea tableta tin de prezenta unui port tip Lightning – similar celui folosit pe iPhone 5, dar si un ecran Retina iPad, dar si o serie de optiuni suplimentare oferite de sistemul de operare iOS 6, care este posibil sa fie updatat la o versiune mai noua.

Alaturi de noua tableta Apple, ar putea prezenta si iMac dar si Mac Mini, care ar putea primi un upgrade care ar putea fi anuntat tot pe 23 octombrie.

Data de lansare iPad Mini a fost vehiculata de mai multe surse de incredere chiar inainte de lansarea invitatiei Apple.

Cel mai recent zvon legat de lansarea iPad Mini spune ca viitoarea tableta ar putea fi disponibila intr-o varietate de 16 culori, noteaza techcrunch.com

O serie de speculatii s-au facut si in ceea ce priveste pretul, insa evenimentul din 23 octombrie va elucida si acest mister.

Va fi un competitor in ceea ce priveste raportul calitate/pret cu tableta Nexus 7 de 200 dolari a celor de la Google? Ce parere aveti?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri