Furnizorul de software embedded Enea Services Romania vrea sa recruteze intre 120 si 200 de oameni pana la finalul anului viitor, a declarat pentru wall-street.ro, Dana Alexe, manager in recrutare in cadrul producatorului de soft.
In prezent, Enea are in Romania in jur de 230 de angajati, iar media de varsta a acestora este de aproximativ 27-28 de ani.

“Cautam ingineri specializati in tehnologii embedded, in tehnologia Java si in testare. Acum avem un proiect de training gratuit pe zona de baze de date pentru tinerii absolventi de facultati tehnice”, explica Alexe.

Softurile embedded se folosesc pentru produsele non-computere, adica in special pentru masini, telefoane, echipamente audio, jucarii, televizoare ori aplicatii de securitate.

“Este destul de greu de gasit oameni, pentru ca nu conteaza doar CV-ul, ci si partea de soft skills, seriozitatea. Tinerii ar trebui sa isi faca un CV cat mai curat, in care sa isi treaca abilitatile, chiar daca sunt doar la nivel academic, proiectele de internship, sa aplice la joburi care li se potrivesc”, a mai spus specialistul in recrutare al Enea Services Romania, companie prezenta in weekendul trecut la evenimentul Angajatori de Top.

Furnizorul de software suedez Enea Services a cumparat in 2008 compania romaneasca IP Devel pentru 3,2 milioane de euro si o suma suplimentara care urma sa fie oferita dupa patru ani de la data tranzactiei in functie de performante.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri